מנסה להיות יותר ספציפית.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/09/2020 | 23:29 | מאת: שלום בקשר להרפס

אנסה לדייק כל מנת שתענה לי מהידע והנסיון שלך. כי אני מאוד בלחץ. האם אדם שכבר נשא של וירוס ההרפס יכול להידבק שוב? האם אפשר להידבק בהרפס לאחר בדיקה במכשיר לבדיקת עיניים שמטופל קודם נבדק והיה לו הרפס? האם באמת הדבקה בהרפס בעין היא דרך עצב הראיה (כך הרופאה אמרה לי באותו רגע)...? אשמח בבקשה לתשובה. אני יודעת שאתה לה יכול במאה אחוז:לומר לי אך אשמח לקבל תשובה. תודה.

שלום, ההדבקה ראשונית של 'הרפס' בעין (Primary Herpes Keratitis) יכולה להתבצע גם ע"י מגע של העין בחפץ מזוהם (כגון מכשיר בדיקה), ויכולה לקרות גם אצל אדם שנדבק בעברו ב'הרפס' במקום אחר בגופו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות