גל שני במדינות אירופה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/09/2020 | 13:34 | מאת: איתי

שלום ד"ר אפי בימים האחרונים מתחילים לעלות מסםרי הנדבקים בחלק ניכר ממדינות אירופה וכבר מוכרז "גל שני" באירופה. כיצד אתה מסביר את העניין? האם יש הסבר אחר מלבד זה שאלה שנחשפו או חלו בגל הראשון איבדו את הנוגדנים וחולים שוב והאם זה מרסק את התקווה לחיסון?

שלום איתי, המונח "גל", כפי שנוטים להשתמש בו בהקשר לפנדמיית ה'קורונה', טומן בחובו רשימה ארוכה של סיבות אפשריות, וזו המוזכרת בשאלתך נראית לי בתחתית הרשימה הזו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות