הדבקה בקורונה ממי ביוב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/09/2020 | 22:16 | מאת: רוית

שלום דר'. הערב יצאתי לריצה,לרוע מזלי עברתי דרך מי ביוב, בדיוק עבר רכב שהתיז מעט. המשכתי לרוץ ואני לא יודעת עם ניתז לכיווני. כעת אני מודאגת. האם אפשר להדבק בקורונה ממי ביוב? אשמח לתשובה. שנה טובה.

שלום רוית, הסיכוי להדבקה בנגיפי 'קורונה' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך מאד, אם בכלל. הרבה בריאות אפי

18/09/2020 | 09:50 | מאת: רוית

חזרתי הביתה לאחר רבע שעה בערך, נכנסתי מיד למקלחת ושטפתי היטב בסבון. האם יש ממה לחשוש או שלדעתך אפשר להניח לאירוע זה? תודה ושנה טובה.

לו לי היה קורה מקרה דומה (ומדי פעם אכן קורה) הייתי מניח לו.

מנהל פורום מחלות זיהומיות