שאלה מוזרה אך אני חושד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/09/2020 | 13:27 | מאת: משה

שלום דר' היום במקום בו אני עובד חבר התיז עלי מים באמצעות סילונית- מכשיר הדוחף מים בלחץ דרך פיה צרה לניקוי השיניים. לעיתים בשעת שימוש במכשיר זה נגרם דימום מהחניכיים. לפני שהוא התיז עלי מים הוא עשה שימוש במכשיר. אני חושש שמא בדרך זו יכולתי להידבק באיידס. לו הייתי במצבי היית חושש או מניח לעניין?המים שניתזו עלי פגעו בפני ויתכן בעייני.

14/09/2020 | 13:47 | מאת: משה

זה קישור שמראה איך המכשיר עובד https://youtu.be/l8YRyE4CREs

שלום משה, מעולם לא שמעתי על הדבקה בנגיפי 'איידס' שהתרחשה במהלך אירוע כמו זה המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

14/09/2020 | 18:16 | מאת: משה

תודה על המענה. לו נייתי נקלע לסיטואציה דומה, כיצד היית נוהג?

ממשיך בשגרת חיי

14/09/2020 | 19:33 | מאת: משה

תודה רבה, חג שמח ושנה טובה לך שנדע ימים טובים יותר

מנהל פורום מחלות זיהומיות