האם ניתן להידבק בקורונה ליד ביתו של ביבי?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/09/2020 | 23:04 | מאת: מפגין בבלפור

מדי שבת כ 10,000 איש מתקהלים בצפיפות במשך שעות בכיכר פאריס הקטנה, ללא שמירה על ריחוק חברתי, חלקם מורידים מסיכות מדי פעם, חלקם צועקים. למרות שההפגנה מתקיימת באוויר הפתוח, האם בתנאים אלו אין סכנה להידבקות מקורונה בהנחה שישנם שם כמה נשאי נגיף ללא תסמינים או עם תסמינים קלים?

שלום מפגין, בכל מקום ציבורי בארץ ניתן כיום להידבק בנגיף ה'קורונה'. הרבה בריאות אפי

13/09/2020 | 00:08 | מאת: מפגין בבלפור

זה נכון שבכל מקום ציבורי בארץ ניתן כיום להידבק בנגיף הקורונה, אבל אין אף מקום ציבורי עם כמות כזו של אנשים ובצפיפות כל כך גדולה.

14/09/2020 | 16:09 | מאת: חלם

ברור שנדבקים שם, אלה מה? האנשים קיבלו הוראה להשאיר הטלפונים בבית וכך לא עולים עליהם.... רק במדינת חלם הערך "הקדוש" של ההפגנות עולה על קדושת החיים...

מנהל פורום מחלות זיהומיות