בדיקת קורונה חולה אסימפטומטית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/09/2020 | 15:54 | מאת: טליה

שלום רב, ביצעתי 2 בדיקות קורונה בהפרש של 4 ימים זו מזו, למרות שלא היו לי תסמינים, ושתיהן יצאו שליליות. בנסיבות אלה, מה הסיכוי שהייתי חולה אסימפטומטית מדבקת? תודה

שלום טליה, הסיכוי שהיית מדבקת בזמן הבדיקות איננו נראה כגבוה אך הוא גם לא אפסי. הרבה בריאות אפי

03/09/2020 | 17:10 | מאת: טליה

תודה רבה. בכמה היית מעריך את הסיכוי? האם לדעתך בדיקה סרולוגית (בהדסה) תוכל לספק לי מענה ודאי בנסיבות המתוארות? תודה

שלום טליה, אני חושש שאין ביכולתי לכמת את הסיכוי הזה במספרים. בדיקה סרולוגית שתבוצע כ- 5 שבועות לאחר מועד ההדבקה המשוער עשויה להקטין את אי הוודאות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות