אחסון חיסוני הקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/08/2020 | 14:59 | מאת: דני

1) קראתי שמדינת ישראל הזמינה רק שני מיליון חיסונים. לא צריך לפחות 7 מיליון? 2) מה דעתך על הכתוב בכתבה זאת וההשלכות של כך: https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3846836

שלום דני, 1. אין לי מושג: א. כמה חיסוני 'קורונה' הזמינה ישראל? ב. מכמה ומאילו חברות? ג. כמה מתוכן היא תקבל בפועל? ד. מתי? ה. איך היא תאחסן אותם? ו. היכן? ז. איך היא תתעדף את חלוקתם? ח. מה תהיה יעילותם? ט. מה תהיה בטיחותם? י. איזה אחוז מבין האוכלוסייה יסכים לקבל אותם? ועוד. 2. אכן, נושא האחסון של חלקם יהווה בעיה. הרבה בריאות אפי

29/08/2020 | 21:34 | מאת: דני

ואני לא מבין. לא חשבו מראש על נושא אחסון החיסונים? מה נעשה? לא ניגאל מהמגפה הזאת ולא נקבל את חיינו בחזרה?

שלום דני, להערכתי בתוך כשנה מגיפת ה'קורונה' - כגורם משמעותי בחיינו - כבר תהיה מאחורינו. הרבה בריאות אפי

29/08/2020 | 23:15 | מאת: בתוך כשנה המגיפה מאחורינו?

על מה מבוססת האופטימיות שלך?

על ההנחה שבתוך כחצי שנה יאושר חיסון בטוח ויעיל, ותוך כשנה יתאפשר למרבית האנשים בישראל שמעוניינים בכך להתחסן.

מנהל פורום מחלות זיהומיות