הדבקה בנגיף הקורונה ברכב ליסינג

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/08/2020 | 19:37 | מאת: עמית

שלום רב ד"ר רכב הליסינג שלי נלקח על ידי חברת הליסינג לטסט וטיפול במוסך בתאריך ה-10.8. יש לי נסיעה מתוכננת דחופה ביום ד' הקרוב ה-26.8. 1) מה הסיכויים שעד מועד זה, יישאר היכנשהו בחלל הרכב, במושביו, חפצים שבפנים, שאריות של נגיף הקורונה? 2) יש לי ברכב אמצעי מיגון כגון מטליות אלכוהול וכפפות חד פעמיות. האם יש סיכוי שהכפפות הסטריליות כבר לא סטריליות ומכילות חלקיקי נגיף וכנ"ל המטליות? האם יש לזרוק אותם? הרי במטליות אלכוהול אני משתמש כאשר אני מוריד את המסכה בכניסה לרכב ושם חזרה ביציאה וכו.. לא הייתי רוצה להידבק מהמטליות עצמן. תודה

שלום עמית, 1. הסיכוי שנגיף ה'קורונה' ישרוד במשך 16 ימים בתוך אוטו ליסינג, בישראל בחודש אוגוסט 2020, הוא כנראה אפסי. כנ"ל בנוגע למטלית או כל חפץ אחר שנמצא ברכב. 2. אם העטיפה של הכפפות הסטריליות שהיו בתוך הרכב לא נפגמה/נפתחה אז הן עדיין נחשבות כסטריליות. יחד עם זאת, ממש לא ברור לי מדוע אתה משתמש בכפפות כאלו ברכב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות