יעילות חיסון לקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/08/2020 | 05:09 | מאת: גבר

שלום ד"ר הלפרין במצב שישווקו חיסון נגד קורונה שניבדק בניסויים קליניים והוכח כיעיל ובטוח. האם חיסון זה יהייה יעיל מאוד במניעת המחלה? תודה

שלום גבר, עדיין מוקדם לדעת מה תהיה יעילותו של כל חיסון כנגד 'קורונה' שיאושר בעתיד לשימוש. הרבה בריאות אפי

24/08/2020 | 14:16 | מאת: רונית

מתי לדעתך הצפי הקרוב ביותר שיופץ חיסון לקורונה ? מתי כבר נחזור לחיי השגרה שכל כך מתגעגעים אליהם

שלום רונית, להערכתי, עד סוף שנת 2020 יאושר לשימוש לפחות חיסון אחד כנגד 'קורונה' בארה"ב או באירופה. יחד עם זאת, ידרשו מספר חודשים נוספים עד שהוא יהיה זמין למרבית האזרחים בישראל. הרבה בריאות אפי

24/08/2020 | 17:32 | מאת: שני

שלום ד"ר האם אתה מעריך שיש סיכוי שלאזרחים בקבוצות סיכון וקשישים הוא יהיה זמין קודם לכן?

שלום שני, אני מעריך ש"על הנייר" הוא יהיה זמין תחילה לקבוצות סיכון שיוגדרו מראש, אך שבאופן מעשי חלק גדול מהחיסונים הראשונים שיגיעו ארצה יינתנו קודם כל 'לפרוטקציונרים', כמקובל בישראל, ורק אחר כך לכל השאר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות