קורונה ומוצרי מזון -

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/08/2020 | 23:55 | מאת: מתן

שלום לא יצאתי מהבית כבר כמעט חצי שנה..מהתפרצות הקורונה בגל הראשון. קשה לי מאוד ואני נוטל גם ציפרלקס מהחרדה לחלות במחלה הארורה הזאת . את המזון אני מקבל מהסופר במשלוח שמים לי מחוץ לדלת , אני מחכה 24 שעות ורק אז מכניס לבית את המוצרים . מחטא אותם עם מטליות אנטיבקטריאליות וסבון כלים . האם מה שאני עושה זה מספיק טוב בשביל להשמיד את חיידקי הקורונה מהמוצרים שאותם אני צורך?האם יש צורך גם למרוח עליהם ג׳ל אלכוהול ? תודה

שלום מתן, אני לא מוצא סיבה למרוח על המוצרים המתוארים בשאלתך גם ג'ל אלכוהול. הרבה בריאות אפי

25/08/2020 | 16:45 | מאת: ערן

מה שאתה עושה מספיק בשביל להרוג אותך מחרדה. לא חבל על הבריאות. אני אסביר שוב: קורונה עוברת מאדם לאדם דרך רסס נשימתי. כל מה שצריך זה לשטוף ידיים לפני שמטפלים באוכל. לא צריך לנקות את האריזות ולא באלכהול. לא לצאת מהבית זה גם פסיכי... רוב האנשים יוצאים ולא נדבקים. שים מסכה וצא החוצה

מנהל פורום מחלות זיהומיות