הדבקה אפשרית לאחר זמן ממושך עם תסמינים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/08/2020 | 10:05 | מאת: .

שלום וברכה, אדם שחלה בקורונה לפני יותר מ3 שבועות,סבל מחום לימים בודדים בהתחלה ולאחר מכן אושפז עקב סיטורציה נמוכה עם דלקת ריאות והיה מחובר לחמצן. השתחרר הביתה כשהסיטורציה הייתה תקינה אך הצילום ריאות עדיין הראה דלקת. כרגע נמצא בבית ומדי פעם יש ירידות בסיטורציה ללא עזרה של חמצן. האם הוא עדיין נחשב מדבק? יש לציין שהוא חיוני לגמרי וחוץ מהירידות בסיטורציה שעולות במתן חמצן הוא מרגיש מצויין. חשוב לנו לדעת האם יכול להיות שהוא מדבק לתקופה כל כך ארוכה?

שלום, אדם שחלה ב'קורונה' לפני 3 שבועות עדיין עשוי להיות מדבק. כדי לאשר או לשלול זאת יש לבצע בדיקת PCR לנגיף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות