לחלות בcmv וebv ביחד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/08/2020 | 23:04 | מאת: נועה

עשיתי בדיקת דם ויצא: EBV Igm-positive EBV Igg- negative EBNA- negative CMV Igm- positive CMV Igg- positive הגיוני שיש לי את שני הוירוסים בו זמנית? אני מרגישה בסדר, יש לי רק הגדלה של בלוטת לימפה בצוואר שבגללה פניתי לרופא שעשה את הבדיקות.

שלום נועה, סביר שחילית לאחרונה רק באחד מהם (כנראה EBV), וה- IgM של הנגיף השני הוא "חיובי כוזב". כדי לוודא זאת את יכולה לחזור על הבדיקות (IgM ו- IgG בעוד כחודש). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות