חיזוק משמעת המסיכות והריחוקים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/08/2020 | 21:00 | מאת: זלי

מדוע לא מראיינים משפחות של חולי קורונה שנמצאים במצב קשה וכן חולים קשים שהחלימו ויספרו על הסבל האישי שעבר עליהם.וכן יסקרו יותר מקרי מוות פרטניים.אין ספק שזה יוריד את כמות החולים.ועדיף יותר להפחיד ולהוריד את כמות החולים מאשר מלהירתע להפחיד ולגרום לטראומות?

שלום זלי, אני דווקא רואה לא מעט דיווחים על אנשים מפורסמים שחלו ב'קורונה' (בימים האחרונים- ליאור כלפון) שמספרים על הסבל האישי שעבר עליהם. הרבה בריאות אפי

תודה על המידע

שלום זלי, אני דווקא רואה לא מעט דיווחים על אנשים מפורסמים שחלו ב'קורונה' (בימים האחרונים- ליאור כלפון) שמספרים על הסבל האישי שעבר עליהם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות