הבדל בין בדיקת נוגדנים לבדיקת קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/08/2020 | 02:08 | מאת: תמיר

מה ההבדל בין הבדיקות.מה הבדיקה שעושים מי שנדרש לסוע לחו"ל להכנס עם תוצאות בדיקת קורונה. , זו בדיקת קורונה כלומר וירוס פעיל. האם בדיקת נוגדנים יכולה להראות שאדם חולה בפועל או רק שהיה חולה וזה בוודאות לא פעיל. יש כדורים שמשפיעים על רמת הנוגדנים בדם? או שזה יציב בגוף, ואינו משתנה.

שלום תמיר, 1. נוגדנים (מסוג IgG) מתחילים להופיע בדם של הנבדק רק מספר שבועות לאחר ההדבקה, כך שהימצאותם איננה מעידה, בד"כ, על מחלה פעילה. 2. אין לי מושג מה יבוצע בסופו של דבר במעבדה שתקום בשדה התעופה בן גוריון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות