תרופת פנופיברט לטיפול בקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/08/2020 | 11:01 | מאת: נועם

שלום ד"ר לפני חודש פורסם שחוקר ישראלי בשם פרופסור נחמיאס מצא ששימוש בתרוםה פנופיברט מחסל את נגיף הקורונה. האם ידוע לך אם כך מדוע עדיין לא מחולקים מרשמים לתרופה לכל החולים? האם בבתי החולים כן נותנים אותה? תודה

שלום נועם, 'פנופיברט' ל א מחסל את נגיף ה'קורונה'. הרבה בריאות אפי

07/08/2020 | 20:07 | מאת: נועם

היי https://www.makorrishon.co.il/news/246901/ הפרסום הזה לא נכון?

שלום נועם, לפי הפרסום, מה שהתרופה עושה זה דיכוי השיכפול של הנגיף בעכברים. מכאן ועד השמדת הנגיף בבני אדם המרחק עוד רב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות