חיסון לקורונה תוצרת המכון הביולוגי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2020 | 21:47 | מאת: עידן

https://www.israelhayom.co.il/article/788543 שלום ד"ר. בפרסום הנל נאמר כי ראש הממשלה הורה להערך להקמת קו ייצור לחיסון של המכון הביולוגי ובנוסף לנהל מומ עם מדינות אחרות שיקנו *מישראל* חיסונים. האם אתה חושב שזה יבוא על חשבון נסיונות להשיג חיסונים שמפותחים בחו"ל? הרי בעבר כתבת שהמכון הביולוגי לא יצליח להערכתך לפתח חיסון

שלום עידן, לא זכור לי שאי פעם כתבתי שהמכון הביולוגי לא יצליח לעולם לפתח חיסון. סביר יותר שכתבתי שהוא יתקשה להתחרות באותם חיסונים שמפתחות חברות התרופות הגדולות שעוסקות בכך כחלק משגרת הפעילות שלהן. הרבה בריאות אפי

06/08/2020 | 23:38 | מאת: עידן

אך על אותו רעיון. אנחנו צריכים חיסון ומהר. האם אין חשש שהסטת התקציבים למכון הביולוגי תמנע קבלת חיסונים עובדים מהעולם?

שלום עידן, לפי הפרסומים בכלי התקשורת ממשלת ישראל חתמה על חוזים לרכישת "כמות מסוימת של חיסונים כנגד 'קורונה'" מכמה חברות בינלאומיות המובילות בפיתוח חיסונים כאלו. אינני יודע מהי האמת מאחר הידיעות הללו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות