מדוע פתאום מדברים על כך שאולי לא יהיה לעולם חיסון לקורונה ?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/08/2020 | 15:32 | מאת: מלי

בעוד שכל הזמן מדברים על כך שככול הנראה יהיה חיסון מקסימום עוד 6 חודשים, פתאום בארגון הבריאות העולמי יוצאים בהצהרה כה מייאשת! האם ידועה לך הסיבה לכך?

שלום מלי, לא. הרבה בריאות אפי

04/08/2020 | 22:06 | מאת: רונית

אשמח לשמוע את דעתך האישית האם אתה מאמין שכן יהיה חיסון בטווח החודשים הקרובים? ושאלה נוספת ואם חלילה לא ימצא חיסון איך ניפטר מהווירוס הזה??

שלום רונית, אני מאמין שבמהלך מחצית השנה הקרובה יאושר לפחות חיסון אחד לשימוש כנגד נגיף ה'קורונה' החדש. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות