דקירה/שריטה מבורג חוששת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2020 | 21:46 | מאת: קארין

שלום ד"ר סיטואציה שרציתי לברר איתך אם קיים בה חשש לאיידס.לפני שבועיים וחצי שלושה בערך יצא לשכן לסדר לי משהו בבית.הוא הוציא איזו מגירה שיש בצד הפנימי 2 ברגים בולטים וחדים.לא ידוע לי אם קרה שנגע או נידקר מהם.היום קרה שנגעתי באותו הבורג ונידקרתי נישרטתי כזה אבל בלי דימום.אחרי פרק הזמן שעבר לדעתך יש עוד אפשרות להדבקה? תודה

שלום קארין, הדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

02/08/2020 | 09:51 | מאת: קארין

תודה רבה ד"ר

מנהל פורום מחלות זיהומיות