חשש מעגבת או מחלה אחרת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/07/2020 | 23:46 | מאת: דוד

שלום ד"ר לפני כשבועיים קיימתי יחסי מין מוגנים שבסופם לאחר החדירה והיציאה גמרנו ביד לאחר כיומיים הופיע לי פצע אדום כשכעת לאחר שבועיים הוא קצת התמלא במוגלה חשוב לי להדגיש שכבר חודשים רבים אני סובל מפטריות ופצעים באיזור המפשעה אך כעת זה הופיע על איבר המין אך לא למעלה האם יש חשש לעגבת ואו הרפס ואולי אפילו איידס או שיתכן שהפצעים התפשטו גם לאיבר המין? בתודה מראש ולילה טוב

שלום דוד, תיאור הפצעים שלך איננו אופייני לעגבת, 'הרפס' או 'איידס', ולצורך אבחון וטיפול אני ממליץ לך להיבדק ע"י רופא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות