שאלה לגבי דעתך בנושא.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/07/2020 | 22:43 | מאת: אסי

שלום לפי העובדות ההיסטוריות במגיפות שפרצו בעבר, האם הקורונה יכולה להיעלם בלי חיסון? שאלה נוספת- במידה ולא יימצאו חיסון (לא יהיה יעיל או לא יהיה בטוח) מה לדעתך יהיה? האם ייתכן מצב שבו ב30-40-50 עשורים הקרובים ככה העולם ייראה? עם פחד מלצאת מהבית ולפגוש אנשים, עם חובת עטיית מסיכות וריחוק, ועם עצירה מוחלטת של כל תחומי החיים? תודה

שלום אסי, 1. בשלב מסוים, התחלואה בנגיף ה'קורונה' החדש תדעך גם בלי חיסון אך לא בהכרח תעלם. 2. אין זה סביר שלא ימצא חיסון כנגד נגיף זה במהלך השנה הקרובה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות