בדיקת קורונה שנלקחה באופן שגוי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/07/2020 | 09:54 | מאת: עדי

שלום דר הלפרין אתמול ביצענו בדיקת קורונה עבור הבן שלי- בן 4 במתחם הבדק וסע הבודק לקח מטוש אחד ועם אותו המטוש לקח גם מהגרון וגם מהאף האם זה נכון? אחכ שמעתי שצריך 2 מטושים נפרדים- אחד לאף אחד לגרון מה המשמעות? שהבדיקה לא תקינה? כמו כן- במהלך ההמתנה והבדיקה היינו עם מזגן- אחכ נאמר לי שצריך כל הזמן הזה להיות עם מזגן כבוי? האן נכון? תודה רבה

שלום עדי, 1. בביצוע בדיקת ה'קורונה', שימוש במטוש אחד גם לפה וגם לאף הוא אפשרי ולא אמור לפגום בתוצאת הבדיקה. 2. גם מזגן דולק ברכב לא אמור להשפיע על תוצאת הבדיקה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות