האם אנטיביוטיקה פועלת בכול האתרים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/06/2020 | 15:18 | מאת: שלום

אני ובת זוגתי אובחנו כחולים בזיבה וכלמידיה קיבלנו טיפול של זריקה + כדורים רוצפין 1 גרם ואזניל 1 גרם לשנינו נעלמו כול התסמינים באיבר המין. ולמעשה נרפאנו הרופא אמר שבגלל שבת זוגתי נרפאה באיבר המין. היא גם נרפאה בזיבה שכנראה שכנה בגרון (קיימנו יחסי מין אוראלים בזמן שנשאתי את המחלה בלי לדעת) הוא לא ביצע לה שום בדיקה בגרון לוודא ריפוי. רק אמר שאם היא נרפתה באיבר המין היא גם נרפתה בגרון האם זה נכון? במידה ולא כיצד אפשר לבדוק לה את הגרון? ומתי כדאי לעשות את זה

שלום שלום, סביר שאם לזוגתך הייתה זיבה בגרון היא נרפאה גם ממנה. אם ברצונה לוודא זאת עליה לבצע תרבית גרון מיוחדת לזיבה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות