הידבקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/04/2020 | 19:28 | מאת: יעל

היי. הלכתי להורים שלי עמדתי מחוץ לדלת והם היו במרחק של כ3 מטר ממני . יצא לי פתאום חצי שיעול כזה..ולא הספקתי לשים יד. אם נניח ויש לי קורונה( סביר שאין כי אני בעצמי לא נחשפת לאנשים ומקומות) אבל נניח ויש מה הסיכוי שבמרחק כזה של 2 מטר מרחק ומעלה הטיפות הגיעו אליהם והדביקו אותם חס ושלום?

שלום יעל, קיים סיכוי מסוים להדבקה (אם נניח שיש לך 'קורונה') אך אין ביכולתי לכמת אותו. הרבה בריאות אפי

09/04/2020 | 21:26 | מאת: יעל

אז מדוע כל הזמן מסבירים שמרחק של 2 מטר זה בטוח?

שלום יעל, המרחק 2 מטרים נקבע כיוון שהסיכוי להידבק במרחק קצר יותר נחשב כגבוה. יחד עם זאת, הסיכוי להדבקה כשהמרחק הוא מעבר ל- 2 מטרים איננו נחשב כאפסי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות