סטרפטוקוקוס בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2020 | 16:33 | מאת: קורן

לפני כשבוע וחצי התחילה לי צריבה במתן שתן שדי נעלמה אחרי יומיים השתן נהייה עם הפרשות ריריות וכעבור ארבעה ימים התחילו לי בחילות נוראיות וכאבים חזקים במותן. הגניקולוג אמר שאינו חושב שזה מהרחם (היו בעבר שתי דלקות באגן) ואמר שהוא חושב שזה מגיע מהשתן. אתמול קיבלתי תשובה לתרבית שתן שיש סטרפטוקוקוס מקבוצה B והתחלתי בערב טיפול של אוגמנטין. עדיין אין שיפור. האם זה סימנים לכך שהדלקת עלתה לכיוון הכליות או שזה יכול להיות שעדיין זה רק בשלפוחית השתן? יש לציין שאני סוכרתית טייפ 1

שלום קורן, ייתכן שהזיהום שלך כבר מערב את הכליות, אך אם אמנם הגורם שלו הוא GBS צפוי שמצבך ישתפר במהלך הימים הקרובים. (דרך אגב, במקביל לאנטיביוטיקה מומלץ לך להרבות בשתיה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות