האם יש סיכוי גבוה להידבק בקורונה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2020 | 13:42 | מאת: נינה

שלום רב, אני אמורה לעבור בדיקת דם והחלטתי לעשות זאת באופן פרטי עם אחות שתגיע אליי הביתה. היא אמרה שתגיע עם מסכה וכפפות והצעתי שנעשה את לקיחת הדם במרפסת. גם אני אהיה עם מסכה וכפפות. מה הסיכוי להידבק ככה? מה עוד ניתן לעשות על מנת להקטין את הסיכוי? תודה רבה

שלום נינה, סיכויי הדבקה בנגיף ה'קורונה' במהלך ה'אופרציה' המתוארת בשאלתך נחשבים כנמוכים. הרבה בריאות אפי

06/04/2020 | 07:34 | מאת: נינה

תודה על התשובה, חשבתי אולי לבקש מהאחות לא להיכנס הביתה ולעשות את זה בחוץ ברחוב, היות ויש לי ילד קטן בבית. האם זה עדיף או שאם הוא יהיה בחדר אחר בבית והיא תכנס ישר למרפסת זה לא ייחשב חשיפה אליה? תודה רבה

שלום נינה, שתי האופציות נראות לי בסדר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות