שטיח חדש- שאלה לרופא.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2020 | 02:21 | מאת: קורונה

שלום דר' הזמנתי שטיח חדש לסלון, אני קצת חרדתית בנוגע למצב ולכן אני שואלת. האם נגיף הקורונה יכול לשרוד על שטיח צמר רגיל? אני והבת שלי מתאמנות עליו לפעמים ורק היום חשבתי על האפשרות הזו. ככל הנראה עבר יותר משבוע עד שהשטיח הגיע אליי ממחסן החנות. (הגיע במשלוח) תודה על תשובתך.

שלום קורונה, אינני מכיר מחקר שבדק את הישרדותו של נגיף ה'קורונה' החדש על שטיח צמר, אבל סביר שלא מדובר ביותר משבוע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות