כוסות חד פעמיות במצב של היום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/04/2020 | 17:13 | מאת: שימי

שאלה - אם קונים בסופר/מכולת כוסות חד פעמיות שסגורות בנייר צלופן, לרוב, איך אפשר לדעת שאנו מוגנים בעניין הזה מהסיפור של מגע של אנשים עם משטחים? בהתקשר למצב היום. 2. כוסות רגילות - קרמיקה/זכוכית - אם שוטפים בסבון כלים עם סקוץ' - זה בסדר?

שלום שימי, 1. אין זה סביר שכוסות חד פעמיות שנקנו בתוך עטיפת צלופן סגורה ואטומה יהיו מזוהמים בנגיף. 2. אפשר לרחוץ כלים בסבון כלים וסקוטץ'- רצוי במים חמים. הרבה בריאות אפי

01/04/2020 | 17:31 | מאת: שימי

שאלה - הכוונה לנייר החיצוני שעוטף את הכוסות החד פעמיות. איך אנחנו מגנים על עצמנו לפני שאנחנו פותחים את הנייר צלופן ומשתמשים בכוסות החד פעמיות? שאלה נוספת בעניין כוסות קרמיקה זכוכית - זאת אומרת מים חמים וסבון כלים מספיק. האם הנגיף יכול להיות על סקוטץ' ? תודה

שלום שימי, 1. לפני פתיחתן, אפשר לנגף את עטיפות הצלופן במטליות חיטוי שאותן ניתן לקנות ב'פארמים' השונים. 2. אינני מכיר מחקר שבדק את המצאות נגיף ה'קורונה' על סקוטץ'. הרבה בריאות אפי

01/04/2020 | 21:19 | מאת: שימי

אשמח לשאול אותך עוד שאלה. אם מביאים לי דג בקופסה, בשר בקופסה. מה עושים אז? ישר להכניס למקרר? מה עושים במצב כזה?

שלום שימי, כפי שכבר כתבתי, אפשר לנגב את הקופסה במטלית חיטוי ואז להשתמש בה כרגיל (לאכול מיד, להכניס למקרר וכד'). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות