זהירות מהקורונהאיךייחלךףךף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/04/2020 | 09:40 | מאת: יוכי

שלום מישלוח מהסופר שמקבלים איך לינהוג לגביי כל מוצרשמוציאים ורוצים לשים במקרר מגירות במטבח גם לגביי ירקות בננות תפוזים וקלמנטינות אשמח מאוד לתשובה וגם כמה זמן מאז שהביאו החיידק קורונה במידה ויששנו שמישהו נגוע העביר למוצרים אז כמה זמן הם נישארים כמו על מעדנים גבינות ארטיק בתיפזורת עטיפה שיש בה נייר טואלט וניירות מיטבח בקבוקי קמיל בלו לתינוק וביכלל סליחה על האריכות אןדה לתשובה

שלום יוכי, נגיף ה'קורונה' עשוי להישאר על משטחים (כגון עטיפות פלסטיק של מוצרי אוכל) במשך מספר ימים. אפשר אפוא לנגב עטיפות אלו במטליות חיטוי שאותן ניתן לרכוש ב'פארמים' השונים, ולשטוף פירות וירקות במים לפי הנחיות משרד הבריאות- https://www.health.gov.il/Subjects/FoodAndNutrition/food/HandlingFood/Guide_treatment_and_food_hygiene/Pages/clean_hygiene.aspx הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות