פתרון אפשרי למחסור במכונות הנשמה מול הקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/03/2020 | 08:58 | מאת: דוד

הפתרון הוא אמבו, מוצר פלסטיק קטן וזול שעולה כמה עשרות שקלים! צריך להקים מערך גדול של מתנדבים צעירים שיעשו משמרות 24/7 ויפעילו את מכשירי האמבו של החולים שאין עבורם מכונות. ברור שזה רעיון קיצוני, אבל זה עדיף על פני לנתק את החולים האלה מהמכונות ולתת להם למות כמו שעושים באיטליה, לא? מה דעתך? האם שימוש ממושך במכונות הנשמה ידניות זה משהו שקיים באפריקה?

שלום דוד, בצ'יבוגה (אוגנדה), שם אני מתנדב, הפתרון לא ישים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות