עיתון יומי ידיעות אחרונות סכנת הדבקות בקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/03/2020 | 19:48 | מאת: רונית

שלום רב אני מנויה של עיתון ידיעות אחרונות ובכל בוקר מקבלת אותו על ידי שליח עטוף בשקית ניילון מונח ליד דלת הכניסה האם יש סכנת הדבקות בקורונה על ידי נגיעה בשקין ו/או בעיתון הנייר עצמו תודה מראש

שלום רונית, תיאורטית, אם השליח הוא גם נשא / חולה ב'קורונה' וגם השתעל או התעטש על העיתון ו/או על עטיפתו- אז הדבקה כזאת היא אפשרית. מעשית, הסיכוי לכך נראה לי נמוך. הרבה בריאות אפי

19/03/2020 | 20:22 | מאת: רונית

תודה על תשובתך המהירה שאלה נוספת כמה זמן נישאר הווירוס על השקית ניילון והעיתון נייר אם חלילה חולה קורונה השתעל או התעטש עליו ובכלל הרי נגע בו והכניס לשקית

שלום רונית, בין מספר שעות למספר ימים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות