הערכה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/03/2020 | 13:45 | מאת: NOT_FOUND

שלום, הבנתי שיש אנשים שיהיו נשאים של הקורונה אך לא יפתחו תסמינים, והסכנה היחידה בנוגע אליהם היא רק היכולת שלהם להדביק אחרים. 1. כמה אחוזים הם רק נשאים מבלי לפתח תסמינים? 2. מה מאפיין את הקבוצה של נשאים ללא תסמינים? האם גיל צעיר? האם מאפיין אחר? תודה.

שלום NOT_FOUND, 1. בלי בדיקות סקר אי אפשר לדעת, או אפילו להעריך בצורה רצינית, את מספר הנשאים כיוון שבהגדרתם אין להם תסמינים ולכן בד"כ הם גם לא נבדקים ולא מאובחנים. 2. כנ"ל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות