פיתוח יעיל של חיסון נגד קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/03/2020 | 09:19 | מאת: י.1

שלום ד"ר הלפרין קראתי מאמר על פיתוח של חיסון נגד קורונה היה רשום שמבצעים נסיון בקבוצה של אנשים האם תיאורטית זה אפשרי שבגלל "מצב חירום" בעניין המגפה בעולם יזרזו באופן משמעותי את "השלב הקליני" "ויוציאו לפועל" את החיסון בתקופה הקרובה? (הכוונה לסדר זמן של כ-3 חודשים במקום כשנה)? תודה

שלום י.1, מ א ד סביר שבגלל מצב החירום יזדרזו לפתח את החיסון, לאשר אותו לשימוש ולשווק אותו (ולא אופתע יותר מדי אם זה יקרה בתוך 3 חודשים). הרבה בריאות אפי

18/03/2020 | 20:42 | מאת: א

לא סביר שחיסון לקורונה יהיה זמין תוך 3 חודשים. מומחים מעריכים מינימום שנה וחצי.

מסכים שזבה לא סביר לפי הכללים/החוקים הקיימים כיום. כאמור, לא אופתע אם כללים/חוקים אלו ישונו אם וכאשר המגיפה תחמיר.

מנהל פורום מחלות זיהומיות