האם יש סיכון להידבקות בקלפיות בעוד 5 ימים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/02/2020 | 21:05 | מאת: בן 72

יתכן ויש כבר בישראל כמה נשאים של נגיף הקורונה שעדיין לא פיתחו תסמיני מחלה (והם יפתחו את התסמינים יום או יותר לאחר הבחירות). האם נשאים אלו יכולים להדביק בקלפיות צפופות? ישנם דיווחים שגם בתקופת הדגירה תיתכן הדבקה.

26/02/2020 | 22:07 | מאת: לולי

על אותה אנלוגיה... אותם נשאים גם ידביקו אותך במעלית באוטובוס בסופר בקניון... בקיצור אין סוף לזה. קבל טיפ: אנשים בני 80 ומעלה לא צריכים לעמוד בתור לקלפי. מומלץ להגיע בבוקר ראשונים.. אני אף פעם לא עמדתי בתור כי אף אחד לא קם.. ואני צעירה . וגם החדר יהיה יותר נקי מוירוסים.

שלום בן 72, אין לי מושג מה תהיה תמונת המצב של ה'קורונה' בישראל בעוד 5 ימים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות