נשמרתת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/02/2020 | 15:15 | מאת: יעל

היי אני בהיריון ומאוד מנסה להישמר מהקורונה הייתי במשרד די מרווח עם חלון פתוח. הבן של העובדת שלי ישב די רחןק ממני במרחק של 2 מטר בערך והשתעל פעמיים בחוזקה בלי לשים יד. 2 שניות לאחר שסיים להשתעל אני יצאתי מהמשרד ויצאתי לבחוץ. מה הסיכוי שהחלקיקים הגיעו אליי? מה הסיכוי שנדבקתי אם ונניח יש לו קורונה ?

שלום יעל, עדיין לא דווח על חולים שנדבקו בנגיף ה'קורונה' החדש בארץ. הרבה בריאות אפי

26/02/2020 | 17:29 | מאת: יעל

זה לא העניין. שואלת על כל מקרה. ידוע גם שישנם נשאים שאין להם סימפטומים והם עדיין יכולים להיות מדבקים. לכן אשמח לתשובה.

שלום יעל, לפי מיטב ידיעתי עדיין אין בארץ נשאים של נגיף ה'קורונה' החדש (למעט אלו שנדבקו ביפן ושנמצאים בבידוד בתל השומר מאז הגעתם). הרבה בריאות אפי

26/02/2020 | 22:12 | מאת: יעל2

יעל. נאמר שצריך להיות במרחק 2 מטר מאדם. שנית, אמרי לו להשתעל לטישו. שלישית שבי ליד חלון פתוח. רביעית אין קורונה בארץ.... וגם אם יש לא ניתן לברוח מזה גם המסכות לא שוות. חמישית גם משפעת מתים... שישית הסיכוי לתאונת דרכים יותר גדול. בריאות

מנהל פורום מחלות זיהומיות