מהם הטיפולים לפטרת בלשון?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/02/2020 | 13:19 | מאת: רות

אילו תרופות מומלצות למבוגרים בריאים בדרך כלל? כמה זמן בערך נמשך הטיפול? האם שטיפות במי מלח ולקיחת תוסף פרוביוטיקה יכולים לעזור?

שלום רות, 1. אינני מכיר את השילוב של שטיפות במי מלח + פרוביוטיקה כטיפול בפטרת הלשון. 1. לזיהום כזה מומלץ בד"כ להשתמש בתכשירים אנטי-פטריתיים שונים, כגון 'פלוקונאזול'. הרבה בריאות אפי

26/02/2020 | 18:02 | מאת: רות

תודה רבה. האם יש את התרופה הזו גם בנוזל לשטיפות או בג'ל למריחה על הלשון? אם כן, כמה פעמים ביום יש לטפל ולמשך כמה זמן?

שלום רות, אפשר להשתמש בתרופה מקומית הקרויה 'ניסטטין'. הרוקח/ת יסביר/תסביר לך איך להשתמש בה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות