בדיקת שתן מיקרוסקופית.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/02/2020 | 11:56 | מאת: זוהר

שלום, רציתי לשאול אותך איך מגדירים בטופס הפנייה , לבדיקת שתן מיקרוסקופית. איך בדיקה זאת מוגדרת בטופס ? תודה רבה

שלום זוהר, לו זה היה תלוי בי הייתי מגדיר את הבדיקה המתוארת בשאלתך כ"בדיקה מיקרוסקופית של דגימת שתן", אבל אני מניח שעשוי להיות לבדיקה גם שם אחר. הרבה בריאות אפי

24/02/2020 | 21:11 | מאת: זוהר

תודה , תוכל להסביר לי בבקשה יותר, כי לא ממש הבנתי . תודה

שלום זוהר, אני חושש שאין יותר מדי מה להסביר. בדיקה מיקרוסקופית היא בדיקה שנעשית ע"י הסתכלות על הדגימה בעזרת מיקרוסקופ. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות