פטריה ברגל אומנם קלה אבל מעצבנת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/02/2020 | 16:29 | מאת: הפטריה שוב חזרה:)

היי, כיצד נדבקים מפטריות? הרופאים אומרים לאוורר רגלים אבל נראה לי שדווקא בגלל זה אני נדבקתי. אני כל הקיץ עם כפכפים וחטפתי כעת בציפורן אחת באופן קל אבל זה מעצבן. אני לא הולכת לים בריכה וכו'.. לא מחליפה עם אחרים נעלים גרביים.. כיצד אפשר לחטוף פטריה מנעלים סגורות?- נעליים סגורות זה רק בית גידול אינקובטור למי שכבר יש פטריה, לא? אני כעת מטפלת איך אפשר למנוע שלא יחזור?

שלום, פטריות רבות הן חלק מ'הפלורה'/'מיקרוביום' של בני האדם החל מהילדות. בדרך כלל הן לא גורמות לתחלואה, אך בתנאים מסוימים הם עשויות לעשות זאת, למשל כשאנו הולכים זמן ממושך בנעליים סגורות ולא מאווררות ולא רוחצים היטב את עור הרגליים שבין האצבעות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות