הדבקות בקורונה מה הסיכוי?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/02/2020 | 00:50 | מאת: נינה

שלום רב, ביום חמישי ישנו במלון בחיפה וכאשר הלכנו לארוחת בוקר ישבו בחדר אוכל 3 סינים. 2 שהיו ביחד ועוד 1 שהיה לבד. הם ישהו בקצה השני של חדר האוכל במרחק של כ 20 מטר מאיתנו (בן זוג שלי כן התקרב אליהם במרחק של כ 3 מטר כי ישבו קרוב לבופה). אך הם אכלו מהבופה של האוכל, נגעו בכלים שלוקחים איתם את האוכל, צלחות וכו. בנוסף לא היו חלונות פתוחים בחדר אוכל. הם ישבו כחצי שעה במקביל עלינו ואז הלכו. רציתי לשאול מה הסיכוי להידבק ככה בקורונה? תודה רבה

שלום נינה, לפי מיטב ידיעתי אין עדיין בארץ אנשים (כולל תיירים מסין) נושאים את נגיף ה'קורונה' החדש. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות