חשד להדבקה .............. .......

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/02/2020 | 19:17 | מאת: אמיר

שלום לך דוקטור לפני 10 חודשים קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בחורה שאני לא מכיר. לאחר חודש יצא לי באיבר המין שלי כיב היה ממש קטן וכואב מאוד שורף לאחר קמה ימים הכיב גדל נראה אדום ורך הפצצתי אותו עם מזרק ויצאה ממנו מוגלה בצבע קרוב לצהוב ודם הלכתי לרופה משפחה הסברתי לו הכל עשה לי בדיקות שלא שייכות למה שקרה לי עשה בדיקת אידס וזיהומים של כבד מאז לא חזרתי לרופה והכיב לא חזר עד היום. ולפי שקראתי באינטרנט שיש המון מחלות חוץ מאידס. מה יכול להיות הדבר הזה שיצא לי ואיזי בדיקות מומלץ לעשות

שלום אמיר, יכול להיות שמדובר בעגבת או 'הרפס', ואולי 'שנקרואיד' או LGV. מצד שני, יכול להיות שמדובר בבעיה לא זיהומית. הרבה בריאות אפי

08/02/2020 | 13:16 | מאת: אמיר

תודה דוקטור מה הם הבדיקות שאני צריך לעשות והאם במקרה שנדבקתי באחת המחלות האלה יש טיפול להם או 10 חודשים כבר מאוחר מדי

שלום אמיר, אתה צריך ללכת לרופא/ת המשפחה שלך ולשוחח אתו/ה על כך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות