אדם שחוזר מתאילנד לא חולה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/02/2020 | 16:07 | מאת: שירי

שלום, יש לי בעבודה אדם שאמור לחזור מתאילנד בימים הקרובים. אני בהריון וחולת אסטמה. אני חוששת מאוד שהוא עלול להיות נשא של וירוס הקורונה. האם יש דרך למנוע הידבקות ממנו חלילה במידה ויחליט כן להגיע למקום העבודה מייד? מה הסיכון שאני לוקחת בקרבה אליו ברמת הישיבה באותו משרד? ממה שהבנתי הנחיות משרד הבריאות חלות רק על אדם חולה שחזר ממדינה זו. תודה.

שלום שירי, אין בידי הנחיות שונות מאלו שפרסם משרד הבריאות בנושא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות