טיסות ותינוקות איך מונעים הדבקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/02/2020 | 00:06 | מאת: גיתה

לילה טוב, אני מצפה לתינוקת בפונדקאות בחו״ל. לכשתהיה בת חודש וחצי בערך נחזור לארץ בטיסה (פלוס שתי טיסות פנימיות בזמן שנשהה בחו״ל) עם כל המגפות המשתוללות , קורונה, חצבת ובהתחשב שהתינוקת קטנטונת ואינה מחוסנת רציתי לדעת איך מקטינים את אחוז החשיפה. האם יש המלצה? או device שיכול לעזור בהמנעות הדברה. בתודה מראש

שלום גיתה, אינני מכיר שום אמצעי פרקטי לצמצום סיכויי ההדבקה של התינוקת למעט מסכת פה-אף המתאימה לגודלה. במקביל, מומלץ למטפלים בה להקפיד על כללי הגיינה אישיים כגון רחיצת ידיים תכופה במים ובסבון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות