שאלה בקשר ל-HIV.....

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/02/2020 | 07:03 | מאת: ניר

שלום רב אכלתי קורנפלקס ועל אחד הפתיתים היה סימן אדום בגודל חוד של עיפרון החשוד כדם האריזה של הקורנפלקס באה אטומה לאויר וידוע לי שהנגיף יכול לשרוד הרבה זמן באריזה אטומה ללא אויר אחרי שסיימתי לאכול צחצחתי שינים ובזמן הצחצוח ירד לי דם מהחניכים כמו שקורה להרבה אנשים השאלה שלי היא כזאת: אם השאריות של הקרונפלקס נדבקו לי בשינים והקורנפלקס היה נגוע בדם והוא בא במגע עם הדם מהחניכים נגיד וכל התאוריה שעל הקורנפלקס היה דם נגוע בHIV והוא היה סגור באריזה ללא אויר והנגיף לא הושמד האם יש חשש להדבקות?

שלום ניר, הדבקה ב- HIV במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות