שאלה לרופא בבקשה ממש בחרדה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/02/2020 | 19:46 | מאת: רוני

הלכתי למאפייה המוכר הביא לי קרטון ענק עם הזמנה גדולה שעשיתי הקרטון היה מלא בכתמי דם ודם מרוח אני לא רוצה להישמע היפוכונדר אבל היה על הקרטון כמות גדולה מאד של דם הבעיה שלקחתי את הקרטון הידיים שלי נגעו בדם והיו לי כמה כוויות ביד משמן שטפטף עליי בבוקר מהבישולים וגם חתך קטן אני ממש דואג כי הפצעים שלי והכוויה שקראתי שנחשבת לרירית באו במגע עם הדם שעל הקרטון דיברתי אח"כ עם המאפייה עם המנהל הוא ממש התנצל ואמר שאחד העובדים נפצע אני מדגיש שוב היתה שם כמות ממש גדולה של דם על הקרטון מה הסיכוי להידבק ככה באיידס? אני חייב לציין שאני נשוי ואבא לילדים ולא מקיים יחסים רק עם אישתי וכל פעם לפני שנולד לנו ילד עשינו בדיקה שיצאה שלילית אני דואג רק ממקרה זה האם אפשר להידבק ככה באיידס?

שלום רוני, הסיכוי להדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך. הרבה בריאות אפי

04/02/2020 | 11:19 | מאת: רוני

בהמשך לשאלה רשמת הסיכוי להידבק ככה באיידס נחשב נמוך זאת אומרת שאפשר להידבק ככה באיידס... מה אתה ההיית עושה במקומי? האם רק בגלל מקרה זה ההית עושה בדיקה? או ממשיך הלאה בחיים

שלום רוני, לו אני הייתי נקלע למצב דומה לא הייתי טורח להיבדק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות