האם מסכת אב"כ טה גם לוירוס קורנה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/02/2020 | 17:11 | מאת: מסכה

היי, האם מסכת אב"כ שמסננת אנטרקס נשימתי ונשק כימי טובה גם וירוס?

שלום מסכה, אינני מכיר מחקר עדכני שבדק זאת. הרבה בריאות אפי

02/02/2020 | 18:16 | מאת: מסיכה

שלום ד"ר, מצאתי שהמסנן במסכה הוא M80 ואלו היכולות שלו: התנגדות נשימה: 14 מ"מ מים בספיקה של 30 ליטר/דקה חדירת אירוסול: 0.01%> עמידות ל CK: 100 דקות (בספיקה של 30 ליטר לדקה וריכוז כניסה של 2.4 מ"ג / ליטר) עמידות ל DMMP: 250 דקות (בספיקה של 30 ליטר לדקה וריכוז כניסה של 3.0 מ"ג / ליטר) סוג פחם: ASC 12x30 תואם ל MIL-C-13724D פילטר אמצעי: מצע סיבי זכוכית HEPA בהתאם לתקן ASME AG-1 FC-1 ידוע לך מה הגודל של וירוס קורונה?

שלום מסכה, סביר ששימוש נכון במסכה זו מגן גם מפני נגיף ה'קורונה' החדש. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות