האם מזון כזה יכול להכיל חיידקים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/01/2020 | 06:06 | מאת: נינה

שלום רב, יש לי שאלה לגבי 2 מוצרי מזון: 1. האם סלמון מעושן (ברכיבים רשום רק סלמון ומלח) שנמכר כקפוא יכול להכיל חיידקים כמו ליסטריה וסלמונלה (או משהו אחר?) שיכול להיות מסוכן בהריון? 2. מה לגבי אנשובי שנמכר בקופסאות שימורים? תודה אבה

שלום נינה, כל מזון קפוא שזוהם בתהליך העיבוד שלו עשוי להכיל חיידקים. כנ"ל לגבי מזון שנארז בקופסאות שימורים. הרבה בריאות אפי

29/01/2020 | 19:02 | מאת: עדי

רשום לי בתרבית stool pathogens: Shigella sp. (DNA איזו אנט' מתאימה? תודה רבה רבה!

ראי את תשובתי בפנייתך הנפרדת

מנהל פורום מחלות זיהומיות