קורונה וירוס האם אפשרי להידבק?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/01/2020 | 21:02 | מאת: נינה

שלום רב, אתמול הלכנו לטייל בנמל קיסריה והיו שם כמה קבוצות גדולות של תיירים סיניים. הסתובבנו באוויר הפתוח והייתה גם רוח חזקה, אך יצא שהקבוצות חלפו על פנינו מספר פעמיים. פעם אחת במרחק ממש קרוב מהילד שלי בן ה 4. מרחק של כמטר. בנוסף השתמשתי בשירותים ציבוריים במקום שאני מניחה שגם תיירים מסין השתתשו בו. האם יש אפשרות להידבק ככה בקורונה וירוס? תודה רבה

שלום נינה, הסיכוי להדבקה בנגיף ה'קורונה' החדש במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך ביותר. הרבה בריאות אפי

26/01/2020 | 19:29 | מאת: נינה

תודה רבה על התשובה שלך. היום קראתי בחדשות שקורונה הוא מדבק יותר משפעת רגילה וגם בשבועיים של הדגירה הוא גם מדבק. האם לאור הפרסומים האלה קיים סיכוי רב יותר שנדבקנו במהלך האירוע שתיארתי? תודה רבה

ראי את תשובתי הקודמת

מנהל פורום מחלות זיהומיות