מייק אפ ומסיכת הגנה מפני וירוסים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/01/2020 | 17:16 | מאת: מעיין

היי בגלל כל המצב של השפעת כאשר הולכת למקומות הומי אדם שמה מסיכה. העניין שאני מאופרת מייקאפ סומק וכו..האם זה מעביר חיידקים למסיכה וגורם לי לנשוף אותם או שזה בסדר?

שלום מעיין, מסכת פה-אף, אצל אנשים עם איפור או בלי, איננה מגינה ב- 100% מפני הדבקה בנגיפי השפעת. הרבה בריאות אפי הרבה בריאות אפי

06/01/2020 | 17:43 | מאת: מעיין

אם אני עם מסיכה ואף אחד לא מתעטש או משתעל ואני גם עם כפפות סטריליות מה יכול לגרום או לקרות שכן חלילה אדבק אשמח לדוגמאות והסברים נורא נורא חשוב לי.

שלום מעיין, אכן, בעולם תיאורטי שבו את מכניסה את עצמך לתוך בועה ובטוחה ב- 100% שהאנשים סביבך לא מתעטשים, ולא משתעלים, ולא יורקים, ולא נוגעים בידיים מזוהמות בחפצים שונים, ואת חובשת כל הזמן מסכה אטומה והדוקה על הפנים ולובשת כל הזמן כפפות סטריליות- הסיכוי שלך להידבק בנגיפי שפעת הוא מאד נמוך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות