בירור מעט דחוףCitrobacter koseri

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/01/2020 | 10:03 | מאת: דנית

שלום,אני בשבוע 6 להריון ונמצא חיידק Citrobacter koseri מעל 100,000. ללא תסמינים של זיהום. אני כבר כשבוע עם מעין דימום קל מאוד ונמצאת בבירור לגבי תקינות ההריון.שאלתי היא האם ייתכן שהדימום מטעה את תוצאות התרבית ואולי אין לי חיידק שמצריך אנטיביוטיקה (שכן מיד רשמו לי טיפול)??

שלום דנית, בהריון, כשיש צמיחה משמעותית של חיידק פתוגני בתרבית שתן, מקובל לטפל (בחשד לזיהום של דרכי השתן) גם אם וכאשר לאשה ההרה אין תסמינים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות