מחלת הנשיקה וhiv?.....

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/01/2020 | 22:41 | מאת: ורד

היי חייבת עזרה, כבר כמה חודשים חולב במחלת הנשיקה שלא עוברת מצבי לא משתפר, עשיתי לפני שבועיים בדיקת hiv כי בלוטות לימפה שלי לא יורדות, כך הבדיקה יצאה שלילי( בדיקת קומבו) האם הבדיקה אמינה עבר 5 חודשים מהמגע החשוד, מציינת שיש לי גם hpv לכן גם חשבו ומאז שיש לי פפילומה מערכת החיסון שלי השתגעה ופתאום פרצה לי מחלת הנשיקה וקראתי בהמון אתרים שככה איידס מתחיל, האם זה נכון ולחשוש למרות שהבדיקה שלילית? כל הזמן לחוצה גופי מתגרד והטחול שלי והכבד מוגדלים וכאבי שרירים אך הרופאה אמרה שזה אופייני ושזה עלול לקחת זמן גם כי אני נמצאת בלחץ וזה לא תורם כלל למערכת החיסון.. מה אתה אומר לגבי הבדיקה של hiv? אמין או לא ? כי זה אותם תסמינים

01/01/2020 | 22:42 | מאת: שואלת השאלה

אגב גם הבלוטות רוק שלי כואבות ומנתנפחית בעת האוכל והרופאה אמרה שזה חלק מהזיהום זה כך באמת?

שלום ורד, בדיקת HIV נחשבת כאמינה למדי גם כאשר אדם חולה ב'מחלת הנשיקה'. הרבה בריאות אפי

02/01/2020 | 11:42 | מאת: ורד

ואם עדיין הבלוטות לימפה שלי כואבות ונפוחית מאוד זה קשור לזיהום של מחל הנשיקה? כי זה כבר כמה חודשים ככה והאם טחול וכבד מוגדל קשורים?

שלום ורד, יכול להיות שהסיבה לכך שבלוטות הלימפה שלך עדיין נפוחות וכואבות מזה כמה חודשים קשורה למחלת הנשיקה ויכול להיות שלא, ואני מציע לך להמשיך ברור לסיבת הדבר בעזרת רופאת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות