מסכת נגד שפעת האם טובה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/01/2020 | 09:22 | מאת: נועה

היי מצרפת לך תמונה של המסיכה שבה אני משתמשת האם מונעת הידבקות בשפעת? האם טובה? והאם אתה מכיר מסיכה יותר טובה?למקרה שהתמונה לא עלתה..קוראים למסכה שבה אני משתמשת m3.

שלום נועה, אין לי אפשרות לפתוח תמונות מצורפות. מסכה מקובלת כהגנה מפני זיהומים העוברים מאדם לאדם דרך מערכת הנשימה נקראת N95. הרבה בריאות אפי

01/01/2020 | 21:27 | מאת: אחת

היי, הד"ר צודק. המסכות שיש לרופאי שיניים למשל ובחדרי ניתוח אלו מסכות שנועדו למנוע הדבקת המטופל.!! ואם תשימי לב יש קצת לפעמים רווח בין המסכה לפנים. כך שוירוס שהוא ממש קטן ע"י עיטוש יכול להגיע. אבל לדעתי גם זה מספיק כי אם את שוהה בחדר ולא מתעטשים על הפנים שלך זה עוזר.ההדבקה היא עי שיעול או עיטוש כך שטיפות עוברות עם וירוס ומדביקות. כמובן שגם משטחים שאת נוגעת ואחכ שמה יד בעין או בפה. הכי חשוב שתדעי שהמסכה חד פעמית כי הלחות שהיא צוברת מהנשימה שלך מבפנים היא גם מצע לחיידקים מבפנים. לצורך העניין: במשפחה שלי יש חולים אחותי חלתה אימי טיפלה בה ונדבקה בוירוס ( לא שפעת) שמלווה בהקאות... אני נאלצתי לטפל באימי ושמתי מסכה שעכשיו ראיתי באינטרנט שהיא לאבק ולא נדבקתי. לדעתי כל עוד את לא במגע ממש ישיר פנים מול פנים ואת מאוורת חדר ושוטפת ידיים את לא תדבקי. כל מסכה יכולה לעזור. בהצלחה

02/01/2020 | 15:22 | מאת: נועה

וואו!! תודה רבה רבה על ההסבר המפורט. האם את המסיכות הטובות אפשר להשיג בסופר פארם?

מנהל פורום מחלות זיהומיות